Boss2business… voor mensen met ambitie naar ondernemerschap

Outplacent naar ondernemerschapOutplacement naar Ondernemerschap: met Boss2Business snel en voordelig aan de slag

Boss2business is een relatief kleine organisatie met “korte” lijnen waardoor we in staat zijn mensen snel te ondersteunen. Om recht te houden op belastingvrij inzetten van je transitie-, of ontslagvergoeding is vaak snelle actie vereist. Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van grotere organisaties. Jouw transitievergoeding is volledig in te zetten op het moment dat je kiest voor outplacement of scholing. Je ontvangt de transitievergoeding bruto, je betaalt er dus belasting over als je er verder niets mee doet. Door gebruik te maken van de praktische ondersteuning van Boss2business wordt het bedrag netto inzetbaar. Weet je niet goed hoe het zit bij jou wat betreft ontslagvergoeding of transitievergoeding? Stel je vraag via info@boss2business.nl

business model canvas methodeMet Boss2business weet je dat je hele praktische handvatten krijgt!

Wij gaan je niet tot in den treuren met allerlei theoretische testen en assessments vermoeien. We hebben 1 praktische ondernemersscan die we o.a. als uitgangspunt gebruiken voor een goed gesprek. De uitslag is niet leidend of bindend! Wij kijken altijd wie we voor ons hebben en gaan uit van jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en skills. Jouw persoonlijkheid en jouw kracht telt. We gebruiken daarbij methodes met als doel: Jou praktisch te ondersteunen en te ontdekken waar jouw kracht en onderscheidend vermogen ligt. Met onze werkwijze, begeleiding en coaching, ga je er waarschijnlijk nog nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken.

entrepeneursccanBij Boss2business wordt je gecoacht door ondernemers, mensen uit de praktijk.

Onze coaches zijn niet net een jaar bezig als ondernemer, ze kennen de praktijk niet via Wikipedia of mooie boekjes geschreven door snelle marketeers maar hebben decennia ervaring op zakelijk en persoonlijk vlak. Ze hebben de nodige “bagage”. Bij ons kun je daarom een eerlijk verhaal verwachten. Ondernemen is echt heel erg leuk, het geeft je heel veel ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen MAAR het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Wij delen graag onze ervaringen met jou want wij hebben als oprechte doelstelling: “Jou succesvol te laten worden”. Bij ons krijg je niet het gevoel alsof je weer opnieuw in de schoolbanken moet. We gaan er namelijk al vanuit dat jij ambitie en ook de nodige bagage hebt en vooral de mogelijkheden en kansen ziet, ook al is dit nog niet direct helemaal voor jou duidelijk. In het geval dat je nog wat twijfelt kun je wel de kans pakken om te ontdekken of ondernemerschap bij je past. In het traject krijg je een keuze moment of je uiteindelijk doorgaat of toch liever een andere route kiest maar je kunt dan wel zeggen dat je het hebt geprobeerd om je dromen waar te maken!
Wij zijn ondernemers, geen leraren of theoretici met abstracte verhalen. Je krijgt daarom direct te maken met de praktijk, “learning by doing” en trial and error!

Wij nemen jou serieus, ook je emoties of onzekerheden!

Heb jij het stempel: “boventallig” gekregen? Dan zal je zacht uitgedrukt “balen als een stekker!” Je voelt je waarschijnlijk zwaar ondergewaardeerd en bent teleurgesteld. Ontslag kan voor sommige zelfs traumatisch zijn. Je kunt er behoorlijk onzeker van worden. Schaamte, gevoel dat je hebt gefaald, boosheid, verdriet. Misschien denk je wel, laat mij maar naar een onbewoond eiland verhuizen omdat je er gewoon helemaal klaar mee bent! Het zijn volstrekt logische emoties. Het zijn gevoelens en gedachtes waar we aan kunnen werken. Voor sommige is dit prettig om in het begin bij stil te staan en voor sommige niet nodig omdat ze er makkelijker mee om kunnen gaan. Het gaat hier niet om goed of fout, iedereen gaat op zijn of haar manier op met zijn / haar emoties. Het feit dat de ene makkelijker schakelt dan de ander maakt je geen goede of slechte potentiële ondernemer, dat staat er helemaal los van. Ook ondernemerschap en ondernemers onder elkaar verschillen en dat is maar goed ook!

En wil je weten of ondernemerschap iets voor jou kan zijn. Neem dan contact met ons op via info@boss2business.nl of via onderstaand formulier

[contact-form-7 id=”69″ title=”Contact form 1″]