web analytics

Outplacementbureau Boss2Business

Outplacementbureau voor werknemers die ondernemerschap overwegen.

Onze specialismenOndernemers scan als startpuntOutplacementbureau's en Mobiliteitscentra

Onze specialismen

• Ondersteuning bij mobiliteit in het begeleiden en coachen van mensen die ondernemerschap verkiezen boven loondienst. • Effectieve ondernemerstest en haalbaarheid scan • Kort durende intensieve trajecten • Individueel maatwerk

Contact

Ondernemers scan als startpunt

Professioneel begeleid worden naar zelfstandig ondernemerschap begint met het toetsen van competenties en ondernemerskwaliteiten door middel van een wetenschappelijk getoetste scan.

Contact

Outplacementbureau's en Mobiliteitscentra

Bent u een mobiliteitsmedewerker die geïnteresseerd is in onze visie, ideeën en behaalde resultaten aangaande coaching naar zelfstandig ondernemerschap? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Over ons

erikErik Neve

Erik adviseert in en begeleidt bij opstellen van een ondernemingsplannen, zoeken naar geschikte financiering, uitvoeren van lokale marktverkenning en branche onderzoek, bedrijfsfinanciën, heroriëntatie op product of dienst, op klanten en de markt.
Erik coacht op het gebied van de ontwikkeling van de ondernemer en zijn bedrijf en zet daarbij vaak de Entrepreneur-Scan, het Business Model Canvas en Empathy map als methodiek in. Het uitgangspunt voor hem bij het coaching traject is de ondernemer, zijn bedrijfsidee, zijn persoonlijke en zakelijke doelstellingen en de fase van ontwikkeling waarin zijn plannen verkeren. Zijn aanpak is met de ondernemer stapsgewijs te werken aan een praktisch resultaat, een gerichte vertaling naar een uitvoerbaar, levensvatbaar en financieel haalbaar plan en om daarmee gestelde persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

Sterke punten als coach:

  • Econoom.
  • 30 jaar ervaring als bedrijfsadviseur / ondernemerscoach en als zelfstandig ondernemer.
  • Sterk ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen.
  • Praktische instelling, “hands-on” mentaliteit, prestatiegericht, stimulerend en motiverend naar coachee maar ook realistisch en kritisch.
  • Bijdrage geleverd aan opstart van vele bedrijven met Nederlandse en buitenlandse eigenaren.