Professionals inzetbaar voor re-integratie trajecten gericht op ondernemerschap!

Boss2Business is een bureau dat gespecialiseerd is in het coachen, adviseren en begeleiden van mensen die ondernemerschap verkiezen boven loondienst. Veel gekwalificeerde outplacementbureaus hebben niet altijd (voldoende) capaciteit in huis om deze dienst effectief aan te bieden aan mensen die gekozen hebben om niet voor een werkgever te werken maar die juist ondersteuning zoeken bij de opzet en/of ontwikkeling van hun eigen onderneming.

Boss2Business is een samenwerking van ondernemers coaching bureau Mindfly en bedrijfsadviesbureau Neve Consultancy.

Coaching trajecten bij Boss2Business zijn individuele trajecten die geheel op maat worden gemaakt om daarmee de kans op een succesvolle start en positieve ontwikkeling van ondernemer en de onderneming te vergroten. Bij ons bestaat het traject van bedrijfsidee tot operationeel bedrijf uit de volgende fases:

  • Een coaching traject begint met het afnemen van een wetenschappelijk onderbouwde Ondernemers Scan ter beoordeling van de eigenschappen en kwaliteiten van de ondernemer en een Quick Scan als een haalbaarheidsanalyse van de (te starten) onderneming.
  • Beide scans resulteren in een advies “go-or-no-go”, geven inzicht in de ontwikkelpunten en valkuilen en het meest geschikte vervolgtraject.
  • De aan Boss2Business verbonden coaches en adviseurs helpen een startende ZZP-er of ondernemer vervolgens bij het schrijven en realiseren van het ondernemingsplan, het uitwerken van hun financieel plan, analyse van product- markt-concurrentie, het zoeken naar geschikte financiering en het verder ontwikkelen van zijn of haar ondernemerschap competenties.
  • Een (startende) ondernemer heeft daarnaast vaak ook baat bij een klankbord, een bedrijfsadviseur of coach die helpt bij het uitwerken van (nieuwe) strategieën, of bij een heroriëntatie op de markt. De coaches ondersteunen en begeleiden de (startende) ondernemer in dit proces.

Mogelijk houdt uw bureau zich bezig met outplacement- en/of mobiliteit trajecten waarbij, voor sommige van uw cliënten, begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap zinvol kan zijn.

Op het moment dat u te maken krijgt met ambitieuze cliënten die de mogelijkheid onderzoeken van zelfstandig ondernemerschap kan een samenwerking met Boss2Business interessant zijn. We bespreken graag met u de voordelen die dat voor uw organisatie en uw cliënten kan opleveren. Klinkt dit interessant en bent u benieuwd naar wat een samenwerking met Boss2Business voor uw organisatie kan betekenen, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij kunnen dan op korte termijn een afspraak maken.

U kunt ons mailen naar info@boss2business.nl of bellen naar:
06-21535713 (Ronald Serné) of 06-28371911 (Erik Neve)

Of vul het onderstaand formulier in.

[contact-form-7 id=”69″ title=”Contact form 1″]